Αθηνά Ωνάση: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον χωρισμό και ο φόβος του ξαφνικού θανάτου!

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων αλλά και όλου του κόσμου τράβηξε η είδηση – βόμβα για χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα, μετά από 11 χρόνια γάμου.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, που έχει γράψει εκατοντάδες ρεπορτάζ και πολλά βιβλία για την οικογένεια Ωνάση -τις ένδοξες μέρες του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και για το τραγικό τέλος τους- επικοινώνησε με ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον της Αθηνάς και δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, το αποτέλεσμα του τηλεφωνικού ρεπορτάζ που έκανε τις τελευταίες δυο μέρες.

Απ΄όσα του είπαν ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος έβγαλε το συμπέρασμα ότι η Αθηνά έχει το σύνδρομο του ξαφνικού θανάτου, και την κατάρα που κυνηγά την οικογένειά της. Ο φόβος αυτός του θανάτου εντάθηκε μετά τον θάνατο του αγαπημένου αλόγου της κόρης του Ντόντα σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες η Αθηνά είχε συγκλονιστεί και θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο λέγοντας στον Ντόντα : “Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου”

Για τον ίδιο λόγο η Αθηνά αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει παιδί. Θέλει να σταματήσει… μετά από εκείνη, η γενιά των Ωνάσηδων….Ίσως μια από τις αιτίες του χωρισμού να είναι η ψυχολογική κατάσταση της Αθηνάς ενώ υπάρχει και η φήμη της όμορφης Ισπανίδας, με την οποία γράφτηκε ότι απάτησε την Αθηνά, ο Ντόντα

Διάβασε όλα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος:


Read More

And More