Αθηνά Ωνάση: Το πρώτο μήνυμα του Ντόντα, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού και της απιστίας!

Την πρώτη αντίδραση είχαμε από τον Ντόντα, μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση. Ο Ολυμπιονίκης σύζυγος της χρυσής κληρονόμου, μόλις αποκαλύφθηκε πως χωρίζουν, έσβησε τις φωτογραφίες της από το Instagram και ανέβασε μια φράση όλο νόημα…

“Συνέχισε να παλεύεις! Ποτέ μην παραιτείσαι! Να είσαι πάντα χαρούμενος!”, έγραψε στο προφίλ του στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που γράφει “δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή”. Και μπορεί να μην παίρνει ξεκάθαρη θέση για το χωρισμό και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να απάτησε την επί 11 χρόνια σύζυγό του, δείχνει έτοιμος όμως να παλέψει για όσα θέλει.

Την ίδια στιγμή η Αθηνά παραμένει άφαντη. Έχει βγάλει εδώ και λίγες μέρες τη βέρα της, ενώ φήμες την θέλουν να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να αποφάσισε να μην πάρει μέρος στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή μετά το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας «Epoca» που υποστήριξε πως ο Αλβάρο και η Αθηνά τραβούν δρόμους χωριστούς μετά από 11 χρόνια γάμου, ενώ δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας ανέφερε πως η 31χρονη έπιασε επ’ αυτοφόρω τον 43χρονο με μία Ισπανίδα.

Read More

And More