Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.04.2016 | 16:12
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Αυτή είναι η πιο πρωτότυπη πρόσκληση γάμου - Είναι σε βίντεο με τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Αυτή είναι η πιο πρωτότυπη πρόσκληση γάμου - Είναι σε βίντεο με τον Τρύφωνα Σαμαρά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αυτό που θα δεις στο παρακάτω βίντεο είναι ένα προσκλητήριο γάμου... Αλλά όχι συνηθισμένο... Είναι ένα προσκλητήριο γάμου σε ηλεκτρονική μορφή και σίγουρα δεν έχεις πάρει ποτέ ένα  παρόμοιο!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της ιδιαίτερης πρόσκλησης γάμου και σίγουρα όσοι προσκληθούν στο γάμο που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο θα γελάσουν με την ψυχή τους!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η νύφη Θεοδώρα, είχε αδυναμία στον Τρύφωνα Σαμαρά. Για να την ευχαριστήσει λοιπόν ο γαμπρός Δημήτρης, ξεκίνησε την προσπάθεια να βρεί τον Τρύφωνα και να του ζητήσει να γίνει ο πρωταγωνιστής σε αυτό το πρωτότυπο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του γάμου τους!Ο Δημήτρης, βρήκε τον Τρύφωνα μέσω facebook του είπε την ιδέα του και το... αίτημά του και ο γνωστός hair stylist, ενθουσιάστηκε. Δέχθηκε αμέσως την πρότασή του και μάλιστα αφιλοκερδώς. Τα υπόλοιπα ήταν ... εύκολα και άκρως διασκεδαστικά.

Ο Δημήτρης πήγε στο hair salon του Τρύφωνα και σε λίγη ώρα αλλά με πολύ ..χιούμορ η ηλεκτρονική πρόσκληση γάμου του ζευγαριού ήταν έτοιμη:

Δες το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10