Αυτό είναι έρωτας! Ο Άλκης Κούρκουλος αγκαλιά με το κορίτσι του… στην επίσημη πρεμιέρα του

Μπορεί στις αρχές να κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια όμως δεν κρύβονται! Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι full in love και αυτό φαίνεται. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και η τελευταία τους κοινή εμφάνιση δείχνει πως και οι δυο δεν φοβούνται να ποζάρουν αγκαλιά μπροστά στους φωτογράφους.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Άλκη να έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας από το “Νησί” και να σκέφτεται μέχρι και να εγκαταλείψει το club των εργένηδων. Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως το ζευγάρι μένει μαζί και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου… με τους δυο ηθοποιούς, όμως, να μην παίρνουν θέση και να αρνούνται κατηγορηματικά να μιλήσουν για τα προσωπικά τους.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε βραδινές εξόδους (κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις) και πριν λίγο καιρό συνεργάστηκαν ξανά μαζί στο Εθνικό Θέατρο με το έργο “Φιλουμένα”.

Αυτήν τη φορά, όμως, οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν αγκαλιά μετά το τέλος της παράστασης “Ταρτούφος ή Οι απατεώνες” στο θέατρο Κιβωτός, όπου πρωταγωνιστεί με την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Ταρτούφος, ένας ψευτοθρησκευόμενος μικροαπατεώνας που παρουσιάζεται ως υπέρμαχος της ενάρετης ζωής, φιλοξενείται από μια πλούσια, αστική οικογένεια του Παρισιού και διαταράσσει τις ενδοοικογενειακές σχέσεις επηρεάζοντας τον πατέρα της οικογένειας, Οργκόν. Παρόλες τις εκκλήσεις των υπολοίπων να τον πείσουν ότι ο Ταρτούφος είναι κατ’ επίφαση μόνο άνθρωπος της εκκλησίας, ο Οργκόν επιμένει ότι η παρουσία του μέσα στο σπίτι είναι προς όφελος ολόκληρης της οικογένειας.

Είναι τελικά ο Ταρτούφος επικίνδυνος όπως τον περιγράφουν ή είναι ένας κοινός απατεώνας που είχε την “ατυχία” να πέσει μέσα στο λάκκο των λεόντων, σε μια οικογένεια που είναι και οι ίδιοι θιασώτες μιας υποκριτικής στάσης ζωής;

Μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν και ο Οργκόν δεν είναι ένα αφελές υποχείριο αλλά έχει έναν άλλο λόγο που επέτρεψε στον Ταρτούφο να αναστατώσει την οικογένειά του;

Read More

And More