Αυτό είναι το σέξι αγόρι που μπαίνει στο Nomads και θα κάψει καρδιές! [pics]

Είναι κούκλος, έχει καταγάλανα μάτια και ένα αρκετά γυμνασμένο σώμα. Ο Ηλίας Αβαντήρας θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της μόδας και στην Ελλάδα είναι γνωστός, ως ο σέξι κρεοπώλης! Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο, το οποίο έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους στο εξωτερικό όπως τους Dsquared2 και τον Armani και έχει ποζάρει για μεγάλα περιοδικά όπως τη Vogue», το «L’ Officiel Ηοmme» και το «GQ», λέγεται πως μπαίνει στο Nomads.

Το γοητευτικό μοντέλο έχει γραφτεί πως θα συμμετέχει στην ομάδα των “Διάσημων” και θα ταξιδέψει ως τις Φιλιππίνες για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα και να προσπαθήσει να επιβιώσει. Το σίγουρο είναι ότι θα θέλαμε να δούμε έναν τέτοιο άνδρα, στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, το Nomads, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωμβρίου.

Όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες του στα social media, ο Ηλίας Αβαντήρας θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αν μπει τελικά στο παιχνίδι, όπως λέγεται, και σίγουρα οι γυναίκες θα χαρούn αρκετά με τη συμμετοχή του.
Βέβαια, δεν είναι ένα συνηθισμένο μοντέλο, αφού ο νεαρός άντρας έχει τελειώσει την Σχολή Κρεοπωλών της Αθήνας και έχει αναλάβει το κρεοπωλείο της οικογένειας του στο Νέο Ηράκλειο. Μπορεί να ταξιδεύει Μιλάνο και Παρίσι, αρκετά συχνά, λόγω της δουλειάς του, αλλά δεν είναι απίθανο να αφήσει για λίγο την καριέρα στο μόντελινγκ και το κρεοπωλείο, ώστε να μπει στην ζούγκλα των Φιλιππίνων.

Δες φωτογραφίες του Ηλία Αβαντήρα:

Cold to hot!☀️???????? From Düsseldorf to Mykonos!????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Avantiras (@iliasavantiras) στις

Read More

And More