Αυτό μόνο ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να το κάνει στα live του [vids]

Είναι η εκρηκτική του ενέργεια στη σκηνή και η λάμψη που κουβαλά από τα πράγματα που όλοι θα παραδεχτούν στον Σάκη Ρουβά. Όσα χρόνια κι αν περάσουν -μετράει ήδη 26 στην καριέρα του- δεν θα σταματήσει να έχει αυτή την απίστευτη αλληλεπίδραση με το κοινό. Ένα ταλέντο που του δόθηκε σαν θείο δώρο και που φρόντισε όμως να το πάει ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας κάθε φορά μουσικά υπερθεάματα.

Ο Σάκης ξέρει να αναστατώνει το κοινό του και να του δίνει αυτό που θέλει όταν βρίσκεται στο stage. Το κοινό του ανταποκρίνεται με τον πιο δυνατό τρόπο και κάθε live: τον αποθεώνει! Μια μικρή γεύση από αυτό που μπορεί μόνο ο Σάκης Ρουβάς να κάνει στα live του πήραν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο The Grand Finale του Breeze Summer Club στην Λεμεσό.

Από το πρωί της ίδιας μέρας ο Σάκης ταξίδεψε στην αγαπημένη του Κύπρο κάνοντας πρώτα μία στάση στην Λευκωσία για να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη ως πρεσβευτής της “Συμμετοχής. Δες εδώ!

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο γνωστό στέκι για να παρουσιάσει ένα δυναμικό live performance το οποίο ήταν sold out. Ο κορυφαίος star επέστρεψε στην Κύπρο για να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης ,για ακόμα μία φορά, απογειώνοντας το κοινό με την εκρηκτική του σκηνική παρουσία και τη μοναδική του ενέργεια επί σκηνής, στο ιδανικό finale!

Ο ίδιος μοιράστηκε ένα χαρατηριστικό βίντεο από την όμορφη βραδιά -όπου χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το club διασεκδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες- ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη του ενώ τα social media πλημμύρισαν από τους θαυμαστές του. Το #SakisArmy μέσα από το The S Fan Club αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι είναι σε εγρήγορση!

Read More

And More