Αυτός είναι έρωτας! Τα υπεραντλαντικά ταξίδια του πρίγκιπα Harry για να δει το κορίτσι του

Λένε πως όταν αγαπάς, κάνεις τα πάντα για να δεις τον/την σύντροφό σου και ο πρίγκιπας Harry φαίνεται πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το κορίτσι του. Έτσι, δεν τον ενόχλησε καθόλου να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι στο Τορόντο του Καναδά για να περάσει ένα διήμερο με την αγαπημένη του Meghan Markle.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι τα πηγαίνει πολύ καλά και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει το επόμενο βήμα στη σχέσης τους, με κύκλους από το παλάτι να θέλουν τον πρίγκιπα Harry να είναι πιο ερωτευμένος από κάθε άλλη φορά. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως ο Harry πριν λίγες μέρες θέλησε να προσλάβει μέχρι και σωματοφύλακα για την καλή του. Έτσι, το να ταξιδέψει 1,700 μίλια για το κορίτσι του ήταν για εκείνον… κάτι τόσο απλό!

Δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει μάλιστα, πως ο Harry επιστρέφοντας από το ταξίδι του στα Barbados, όπου συνάντησε την Rihanna και έστειλε το δικό του μήνυμα στον αγώνα και την ενημέρωση για τον ιό του Aids, άλλαξε την πτήση του και αντί να επιστρέψει στην Αγγλία, βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά για να περάσει ένα διήμερο με την σύντροφό του.

Αναφέρεται μάλιστα, πως οι δυο τους έμειναν μαζί την Κυριακή και την Δευτέρα το βράδυ και την επόμενη ο Harry πέταξε για Λονδίνο, όπου έπρεπε να δώσει το “παρών” σε φιλανθρωπικό gala.

Read More

And More