Αυτός είναι ο κούκλος άγνωστος “γιος” του Νίκου Μουτσινά! [pics]

Το όνομά του είναι Δημήτρης Παππάς, είναι μόλις 25 ετών και αρκετά γοητευτικός! Ο γοητευτικός άντρας που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι μοντέλο και ηθοποιός και σε λίγο καιρό πρόκειται να τον απολαύσουμε στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”. Ο Δημήτρης – ο οποίος έγινε ευρύτατα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Ταμάμ – θα υποδυθεί τον άγνωστο γιο του Νίκου Μουτσινά στα επόμενα επεισόδια.

Ο νεαρός ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο πέρσι, στην επιτυχημένη σειρά Ταμάμ, όπου απέκτησε αρκετές θαυμάστριες. Τώρα πρόκειται να τον απολαύσουν στην κωμική σειρά του ANT1! Μάλιστα, ο Δημήτρης Παππάς, εκτός από ηθοποιός και μοντέλο, είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, καθώς ήταν τερματοφύλακας στον Καμπανιακό, στην Γ’ εθνική. Η ομάδα του όμως δεν τον άφησε να προχωρήσει και να πάρει μεταγραφή και έτσι τον κέρδισε το modelling. Στη συνέχεια αποφάσισε να πάει σε ένα casting του Ταμάμ και έτσι ξεκίνησε η καριέρα του στην υποκριτική.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε σε μία από τις βραδινές εξόδους του, στο bar – restaurant Mask, στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο γοητευτικός ηθοποιός δεν δίστασε να ποζάρει με μεγάλη χαρά!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More