Αυτός είναι ο κούκλος fitness instructor του Πέτρου Κωστόπουλου και του Σάκη Ρουβά

«Από μικρός ήμουν ιδιαίτερα δραστήριος. Το πρότυπό μου ήταν ο Bruce Lee. Έβλεπα τις ταινίες του και εντυπωσιαζόμουν με τα ακροβατικά του χτυπήματα. Οι γονείς μου, όμως, προτίμησαν, αντί για καράτε, να με γράψουν σε ένα Ολυμπιακό άθλημα κι έτσι, στα 6 μου, βρέθηκα να είμαι σε ομάδα τζούντο» λέει ο Δημήτρης Μώρος, που το 1997 μπήκε στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και υπήρξε πολλές φορές Πανελληνιονίκης. Tελειώνοντας τα ΤΕΦΑΑ άρχισε να εργάζεται ως γυμναστής, ενώ το 2009 απέκτησε το πρώτο του πτυχίο crossfit στην Ολλανδία (στα επόμενα χρόνια έκανε επιπλέον σπουδές στο crossfit στις ΗΠΑ).

«Αυτό το είδος γυμναστικής μού ταίριαξε πολύ, διότι έχει υψηλό επίπεδο έντασης κατά την προπόνηση. Άρχισα να βάζω εμβόλιμα ορισμένες ασκήσεις crossfit και στα ιδιαίτερα μαθήματα. Οι αθλούμενοι ανταποκρίθηκαν θετικά, ενώ τα αποτελέσματα στη φυσική τους κατάσταση ήταν ορατά –και θεαματικά– από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, εξομολογείται στο περιοδικό People.

Το 2011, επειδή ο αριθμός των μαθητών του μεγάλωνε, αποφάσισε να ανοίξει το γυμναστήριο Fitness Art στα Μελίσσια, έναν πολυχώρο group fitness και personal training με πληθώρα ειδών γυμναστικής, από crossfit μέχρι spinning. Ανάμεσα στους σταθερούς αθλούμενους στο γυμναστήριό του είναι ο Σάκης Ρουβάς και ο Πέτρος Κωστόπουλος, στους οποίους στο παρελθόν ο Δημήτρης έκανε personal.

«Στον Σάκη αρέσει το κλίμα που επικρατεί και συχνά κάνει προπόνηση με τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι τελειομανής σε όλα και του αρέσει να ξεπερνά τον εαυτό του, κάτι που ευνοεί πολύ η λογική crossfit, γι’ αυτό και του ταίριαξε αμέσως».

Ο Δημήτρης έκανε για χρόνια personal training και στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Μάλιστα, ύστερα από καθοδήγησή του, ο Φώτης έτρεξε 10 χιλιόμετρα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή

Read More

And More