Baby boom στο Χόλιγουντ! Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μανούλα

Μπορεί κάποια προβλήματα υγείας να την είχαν φοβίσει με την διάσημη ηθοποιό να έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως δεν ήξερε αν μπορεί να κάνει παιδιά, ο ερχομός της κόρης της όμως τα άλλαξε όλα. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του θρυλικού Mamma Mia, Amanda Seyfried και τον σύζυγό της Thomas Sadoski.

Η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Νοέμβρη, όταν εμφανίστηκε σε μια εκδήλωση της Givenchy, φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά και εκείνη συγκινημένη παραδέχτηκε πως είναι έγκυος.

Ο ερχομός της κόρης της, μάλιστα, ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, ο οποίος αποκάλυψε πως η Amanda γέννησε κοριτσάκι, αλλά δεν αποκαλύφθηκε ακόμη το όνομα του μωρού.

Η γνωστή ηθοποιός πάντως και ο επίσης ηθοποιός σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα μωράκι. Πριν καιρό, μάλιστα, η πρωταγωνίστρια του Mamma Mia είχε αποκαλύψει στο Marie Claire U.K: “Νομίζω ότι τα αυγά μου πεθαίνουν… Κάτι πρέπει να κάνω. Θέλω ένα παιδί. Θέλω να γίνω μητέρα. Το θέλω πολύ εδώ και δυο χρόνια”, είχε πει και τώρα είναι σε αυτήν την όμορφη περίοδο της ζωής της!

Read More

And More