Bar Refaeli: Στην Ελλάδα με τον σύζυγό της… στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Φωτογραφίες

Κούκλα εντυπωσιακή και σε λίγους μήνες μητέρα. Η Bar Refaeli βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και ζάμπλουτο Adi Ezra. Και δυο μήνες πριν το baby boom ήρθε για τις βουτιές της στα ελληνικά νησιά.

Η διάσημη καλλονή που λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα δεν θα μπορούσε να διαλέξει άλλο μέρος για τις διακοπές της από την Ελλάδα. Έτσι, βρέθηκε με τον άντρα της στη Σαντορίνη, πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στην παραλία και προκάλεσε πανικό στο Instagram… διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τη χώρα μας στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα “τσάκωσε” το ζευγάρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι δυο τους έλαμπαν από χαρά Η διάσημη καλλονή, μάλιστα, παραμένει κορμάρα και έχει πάρει λίγα κιλά λόγω εγκυμοσύνης. Η κοιλίτσα της όμως, έχει φουσκώσει για τα καλά…

And A happy mom’s-to-be day

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις


Λίγο αργότερα το ζευγάρι άφησε την Αθήνα και έφυγε για Σαντορίνη. Από εκεί η Bar ανέβασε φωτογραφίες στα social media, αγκαλιά με τον άντρα της και με φόντο το απέραντο γαλάζιο…

My everything

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

Greece you’ve been good to me

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις


Να σου θυμίσω βέβαια, πως το μοντέλο λατρεύει τα social media και μάλιστα μέσα από το Instagram ανακοίνωσε στους θαυμαστές της την εγκυμοσύνη της. Η Bar ανέβασε μια φωτογραφία με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και έγραψε πως το νέο έτος θα της φέρει ένα μωράκι.

Read More

And More