Bασίλης Σπανούλης – Γιώργος Πρίντεζης: Ο έρωτας στη ζωή των πρωταθλητών Ελλάδας!

Mετά την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος Ελλάδος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, δεν μπορούσε να μην ακολουθήσει ξέφερενο γλέντι. Η ομάδα γιόρτασε τον τίτλο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι παίκτες των ερυθρόλευκων τα έδωσαν όλα… Μαζί ήταν και οι σύντροφοι των καλαθοσφαιριστών.

Οι πρωταγωνιστές της ομάδας ήταν όπως πάντα ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης που με δάκρυα στα μάτια και κοιτάζοντας ψηλά αφιέρωσε το κύπελλο στον πατέρα του που “έχασε” πρόσφατα. Από το πλευρό του Βασίλη δεν έλειπε φυσικά το γούρι του, η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία έδειχνε τρισευτυχισμένη και υπερήφανη για τις επίδόσεις του συζύγου της.

Και ο Γιώργος Πρίντεζης όμως μετά από τον χωρισμό του από τη Βιβή Τσιάμη (δες εδώ το πρόσφατο ξέσπασμά της), έχει προχωρήσει σε νέα σχέση που φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά. Η σύντροφός του Στέλλα, που ομολογουμένως μοιάζει αρκετά στην πρώην του, δεν έχει σχέση με τον χώρο της showbiz. Πρόσφατα τους είδαμε να κάνουν τις βόλτες τους στη Γλυφάδα και αυτή ήταν η πρώτη τους επίσημη έξοδος.

Δες φωτογραφίες των ζευγαριών από τη βραδιά

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέλαβε το μουσικό κομμάτι της βραδιάς αφού πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με το “Συνοδεύομαι” του Παντελή Παντελίδη, ακολούθησε το “Για τα Λεφτά τα Κάνεις Όλα” και το “Σε Γουστάρω Πολύ” του Αντύπα και το “Κάνω Comeback” της Άντζελας Δημητρίου (δες εδώ βίντεο). Ο Βασίλης Σπανούλης τον συνόδευε χορεύοντας τσιφτετέλι!



Kαι οι φωτογραφίες του Γιώργου Πρίντεζη με την σύντροφό του Στέλλα

Read More

And More