Bασίλης Σπανούλης: Η συγκινητική στιγμή που έκανε πραγματικότητα την ευχή του 7χονου Νίκου!

Το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκπλήρωσαν την Ευχή του 7χρονου Νίκου Βατικιώτη, να παίξει με την αγαπημένη του ομάδα σαν συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη και των άλλων αστέρων του Ολυμπιακού.

Ο μικρός Νικόλας βρέθηκε το Σάββατο 12/11 στην προπόνηση της ομάδας του Πειραιά και είδε από κοντά τους Βασίλη Σπάνουλη, Γιώργο Πρίντεζη και τους υπόλοιπους “ερυθρόλευκους”.

Την Κυριακή 13/11 στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Πατρών, ο μικρός βρέθηκε στον πάγκο Ολυμπιακού παίρνοντας μία… γεύση από ένα παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα με το νούμερο 7, δηλαδή το νούμερο που φοράει και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του μικρού Νικόλα, ήταν η επιβράβευση για όλους τους εθελοντές του Οργανισμού, ο οποίος είπε «είμαι ευτυχισμένος, όλα ήταν όπως τα ονειρεύτηκα, σας ευχαριστώ πολύ», ενώ η οι γονείς του δήλωσαν: «κάνατε την ευχή του Νικόλα μας μαγική… ζήσαμε όλοι μας ένα όνειρο! Φαίνεται ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε… και εντυπωσιαστήκαμε που η πραγματοποίηση της ευχής διήρκησε τρεις μέρες! Ευχαριστούμε που υπάρχετε!!»

Read More

And More