Ben Affleck – Jennifer Garner: Αποκαλύφθηκε γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο!

Η είδηση του χωρισμού τους πριν από ένα περίπου χρόνο έσκασε σαν βόμβα με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner να παίρνουν δρόμους χωριστούς μετά από 10 χρόνια γάμου. Στην αρχή όλοι αναρωτήθηκαν το γιατί, αλλά γρήγορα ξέσπασε το σκάνδαλο που ήθελε τον Χολιγουντιανό σταρ να έχει απατήσει την γυναίκα του με την νταντά των τριών παιδιών τους.

Ακολούθησε το ξέσπασμα της Jennifer, οι προσπάθειες επανασύνδεσης του Ben, οι κοινές διακοπές στο Μαϊάμι, ακόμη και η σκέψη να μείνουν όλοι μαζί για χάρη των παιδιών. Παρόλα αυτά, το γυαλί ράγισε και οι άλλοτε ερωτευμένοι Ben και Jennifer δεν κατάφεραν να τα ξαναβρούν. Ωστόσο, διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμη και παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος φαίνεται να μην έχουν ξεκινήσει καλά καλά οι διαδικασίες…

Τι συμβαίνει τελικά στο ζευγάρι;

Όλους αυτούς τους μήνες οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν σταματήσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις και είναι συνεχώς μαζί για χάρη της Violet της Seraphina και του Samuel και για το διαζύγιο ούτε λόγος. Και μπορεί οι δυο τους να καθυστερούν τη διαδικασία για τα παιδιά, δημοσιεύματα θέλουν όμως τον Ben Affleck να έχει κι άλλο λόγο για να μην χωρίζει.

Όπως αναφέρει το «RadarOnline», ο Ben Affleck φοβάται ότι το διαζύγιο θα βλάψει την περιοσία του. Η Jennifer φέρεται να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις από τον πρώην της και ο μόνος τρόπος για να μη θιγεί η περιουσία του 43χρονου, η οποία εκτιμάται σε περίπου 66,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι… το να μένουν μαζί!

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει:”Ο Ben δεν μπορεί να αντέξει το διαζύγιο. Τώρα που η Jennifer άνοιξε τα χαρτιά της, εκείνος συνειδητοποίησε πως θα τον αφήσει χωρίς χρήματα αν προχωρήσει η διαδικασία του διαζυγίου”.

Read More

And More