Beyonce: Αλλάζει email κάθε εβδομάδα για να προστατευτεί!

Ο Έντ Σίραν (Ed Sheeran) που συνεργάστηκε με τη βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ (Beyonce) για το τραγούδι Perfect αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι είναι αναγκασμένη να αλλάζει διεύθυνση email σχεδόν κάθε εβδομάδα ή τουλάχιστον κάθε δύο με τρεις εβδομάδες, σκοπό να διαφυλάξει την ιδιωτικότητά της.

«Έχω μια διεύθυνση email για να επικοινωνώ μαζί της. Αλλά στην πραγματικότητα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Έτσι έστειλα ένα email και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Μάιο», δήλωσε ο Sheeran. Ο διάσημος τραγουδιστής είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos) στις

«Λόγω το ότι γέννησε τα δίδυμα τον Ιούνιο, τελειώσαμε το τραγούδι μας το Σεπτέμβριο. Η αρχική εκδοχή του τραγουδιού έγινε με μόνο μία ακουστική κιθάρα. Με πήρε λοιπόν η Beyonce τηλέφωνο και μου είπε: δεν ξέρω πώς νιώθεις για αυτό αλλά έβγαλα όλα τα μουσικά όργανα και θα μείνει μόνο η ακουστική κιθάρα», είπε ο Sheeran και συνέχισε περιγράφοντας πως πέρασαν ώρες με τη Beyonce στη στούντιο για να ολοκληρώσουν το κομμάτι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Read More

And More