Beyonce: Σάρωσε τις υποψηφιότητες στα Grammy!

Με εννέα υποψηφιότητες και μάλιστα στις σημαντικότερες κατηγορίες, ανάμεσά τους σε εκείνες του δίσκου της χρονιάς και του τραγουδιού της χρονιάς, η Beyonce είναι έτοιμη να λάμψει στα Grammy Awards. H 35χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια με το άλμπουμ της «Lemonade», είναι η απόλυτη βασίλισσα στα βραβεία Grammy που ανακοινώθηκαν στο CBS.

Η Beyoncé, η οποία στη διάρκεια της καριέρας της έχει κερδίσει 20 Grammy, είναι υποψήφια σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες, ανάμεσά τους σε εκείνες του δίσκου της χρονιάς και του τραγουδιού της χρονιάς.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του θεσμού, η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς, προηγείται του Drake, της Rihanna και του Kanye West, οι οποίοι ακολουθούν με οκτώ υποψηφιότητες.

Για το μεγάλο βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς θα δοθεί μάχη και… θα διαγωνιστούν οι Beyonce, Adele, Drake, Justin Bieber και Sturgill Simpson.

Ωστόσο, η 28χρονη Βρετανίδα Adele απέσπασε μόνο πέντε υποψηφιότητες για το άλμπουμ της «25», ενώ πέντε μετά θάνατον υποψηφιότητες έλαβε ο David Bowie, ανάμεσά τους για καλύτερο ροκ δίσκο και καλύτερο ροκ τραγούδι.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου και παρουσιαστής θα είναι ο Βρετανός κωμικός James Corden.


Read More

And More