Blake Lively – Ryan Reynolds: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της φαίνεται πως είναι η Blake Lively. Η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται να χαρίσει ένα ακόμη μωράκι στον σύζυγό της Ryan Reynolds και είναι στα καλύτερά της. Το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη την 1,5 έτους James που έχει ξετρελάνει τους γονείς της.

Την είδηση για το δεύτερο παιδί αποκάλυψαν το People και το Us Weekly, μετά τις εμφανίσεις της Lively στα γυρίσματα για τη νέα της ταινία. Η ηθοποιός υποδύεται μια σέρφερ, ωστόσο, όλη την ώρα προσπαθεί με τρόπο να κρύψει την κοιλιά της, είτε κρατώντας κάποιο αντικείμενο μπροστά της, είτε φορώντας τη ρόμπα της και φαρδιά ρούχα.

Προς το παρόν, το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάτι, αλλά πηγή από το περιβάλλον της αναφέρει στο E! News: “Είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Η Blake πάντα ήθελε δυο ή τρία παιδιά”.

Ενώ και ο Ryan είχε αναφέρει σε συνέντευξή του: “Θέλουμε μεγάλη οικογένεια. Και οι δυο μας προερχόμαστε από μεγάλες οικογένειες. Οι γονείς μου έκαναν τέσσερα παιδιά και οι γονείς της Blake, πέντε. Πολλοί λένε ότι αυτό είναι τρελό, αλλά δεν θα το μάθουμε αν δεν φθάσουμε εκεί”.



Read More

And More