Bradley Cooper: Κι όμως έκανε… λάντζα σε ελληνικό εστιατόριο!

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στοιχειώνει τα όνειρα εκατομμυρίων γυναικών τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα! Ωραίο παρουσιαστικό, μοιραίος άντρας, έντονα γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά, γυροφέρνει πάντα νεότερά του μοντέλα και κυρίως παίζει ρόλους που τον καταξιώνουν!
Για την τελευταία του ταινία “Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά” μίλησε την εφημερίδα Real news και το ένθετο Reallife αποκαλύπτοντας πολλά για τη σχέση του με τη μαγειρική αλλά και με την… Ελλάδα!

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει σεφ επειδή παρακολουθούσε τη γιαγιά του να μαγειρεύει. “Είναι αλήθεια, αυτό ήθελα να γίνω. Οφείλεται στη γιαγιά μου και στη μαγεία που έβγαζε μαγειρεύοντας στην κουζίνα της. Ήταν μια απίστευτη μαγείρισσα”.

Η δουλειά του σεφ είναι πολύ απαιτητική αλλά ο Κούπερ αποκαλύπτει ότι στα 15 είχε μια πολύ καλή… εμπειρία για τη δουλειά σε μια κουζίνα: “Στα 15 μου δούλευα στη λάντζα ενός ελληνικού εστιατορίου και στα 18 μου ως βοηθός μάγειρα επί τρεις μήνες. Ήταν δύσκολη δουλειά όμως έμαθα πολλά”!

Όσο για το αν ο ίδιος μαγειρεύει:”Μαγειρεύω και μάλιστα πολύ καλά! Αλλά δεν έχω σπεσιαλιτέ. Μου αρέσουν οι απλές γεύσεις, οι συνταγές που βασίζονται σε απλά υλικά. Δεν είμαι φαν της πολλής σάλτσας. Θέλω να πειραματίζομαι με το πώς αναδεικνύονται οι φυσικές γεύσεις των φαγητών”.

Read More

And More