Burt Reynolds: Αποκαλύπτει ότι η καριέρα του είχε “ντροπιαστική” επίδραση στη σεξουαλική ζωή του!

Με μια τόσο επιτυχημένη καριέρα πίσω του, θα περίμενε κανείς ο Burt Reynolds να βλέπει τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά. Και αυτό ακριβώς έκανε ο σταρ του σινεμά την Παρασκευή, όταν εμφανίστηκε στα στούντιο του BBC φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά σε αυτή την απόχρωση.

Ο διάσημος ηθοποιός χρησιμοποιούσε επίσης, ένα μπαστούνι για να βοηθήσει τα αδύναμα πόδια του μετά από τα τόσα χρόνια του σαν πρωταγωνιστής σε ταινίες δράσης. Αλλά το μπαστούνι δεν είναι η μόνη παρενέργεια της δραστήριας καριέρας του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε…

Μιλώντας στην εκπομπή του Jonathan Ross, η οποία βγήκε στον αέρα το βράδυ της Παρασκευής, είπε: “Έκανα όλες τις ακροβατικές επιδείξεις μου, οι οποίες ευθύνονται για το ότι δεν μπορώ να περπατήσω πολύ καλά τώρα.”

“Ορισμένες φορές το πρωί το μετανιώνω, την ώρα που προσπαθώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Μπορώ να επισημάνω ορισμένα σημεία και να ξέρω ότι είναι από ορισμένες σκηνές”. Και αυτό δεν είναι όλο, αφού όπως ο ίδιος ομολόγησε με ειλικρίνεια τα ακροβατικά είχαν επηρεάσει και τη σεξουαλική του ζωή.

Παραδέχτηκε: ‘Είναι πολύ ντροπιαστικό να είσαι με μια γυναίκα στο κρεβάτι και να βγαίνει το γόνατο σου.”

Αλλά ο ηθοποιός δεν χρειάζεται να ανησυχεί γι ‘αυτό αυτή τη στιγμή αφού είναι single. O Burt έχει παντρευτεί δύο φορές, και κατάφερε να ξεπληρώσει όσα χρωστούσε στην πρώην σύζυγό του Loni Άντερσον, τον Σεπτέμβριο. Ο star παντρεύτηκε τη Loni το 1988 και χώρισαν το 1993 και χρειάστηκαν 22 χρόνια για να εξοφλήσει το ποσό των 154,520 δολαρίων, αφού προηγουμένως είχε κυρήξει πτώχευση.

Read More

And More