Caremarket.gr: 5 λόγοι για να κάνεις τα ψώνια σου μόνο online!

Η νέα σου συνήθεια στα ψώνια του super market είναι μόνο ένα κλικ μακριά! Το ανανεωμένο caremarket. gr, το μεγαλύτερο online supermarket, είναι κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, στον υπολογιστή σου και φροντίζει να κάνεις τα ψώνια σου με τον καλύτερο και πιο ξεκούραστο τρόπο!

Διότι το shopping είναι μια εμπειρία που κάθε γυναίκα θέλει να απολαμβάνει στο έπακρο ακόμη κι αν είναι online!

Ένα κλικ στο caremarket. gr θα σου δώσει όλα όσα ζητάς από τα ψώνια του σουπερμάρκετ και ακόμη περισσότερα!

1. Τα ψώνια έρχονται στην πόρτα σου, με λίγα κλικ και δωρεάν μεταφορικά! Καλά κατάλαβες! Τίποτα! Καμία έξτρα χρέωση! Βρίσκεις ό,τι θέλεις από την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει το caremarket.gr, τα βάζεις στο καλάθι σου και σου τα παραδίδουν στην πόρτα σου (σπίτι, γραφείο ή όπου αλλού θέλεις) φρέσκα και λαχταριστά, την ώρα που θέλεις.

2. Είναι το μοναδικό σούπερ μαρκετ που έχει πάγκο αλλάντικών και τυριών και online κρεοπωλείο! Στο caremarket.gr μπορείς να διαλέξεις από μεγάλη ποικιλία, αλλαντικών και τυριών πάγκου. Όση ποσότητα θέλεις, κομμένα ακριβώς όπως θέλεις. To ίδιο ισχύει για το online κρεοπωλείο. Διαλέγεις τα καλύτερα κομμάτια κρέατος, σαν να ήσουν εκεί και υπάρχει ακόμα και πεδίο για να συμπληρώνεις σχόλια σχετικά με τις ποσότητες ή τρόπο κοπής.

3. Το caremarket.gr αγαπά το πορτοφόλι σου και σέβεται το budget σου! Πώς; Διαθέτει παααααρα πολλά προϊόντα σε πάρα πολύ καλές τιμές και επιπλέον έχει πάρα πολλές προσφορές. Θα το διαπιστώσεις άλλωστε αφού στο μενού υπάρχει σταθερό κουμπί-πεδιο με προσφορές όπου βρίσκεις πάνω από 1500 προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας. Κάποια από αυτά έχουν έκπτωση 55%!!!

4. Υπάρχει πάντα κάποιος εκεί για να σου λύσει τις απορίες! Στέλνεις τις ερωτήσεις και τις απορίες σου online (υπάρχει φόρμα επικοινωνίας στο site) και σου απαντούν αμέσως. Και αν είσαι… του τηλεφώνου, το caremarket. gr διαθέτει μια υπηρεσία που λέγεται Callback, όπου συμπληρώνεις μια φόρμα και ζητάς να σε πάρουν τηλέφωνο εκείνοι την ώρα και μέρα που επιλέγεις!

5. Πληρώνεις όπως θέλεις, με πιστωτική κάρτα (Visa, Diners, Mastercard, Electron Visa, American Express) ή με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία online shopping σε ένα σουπερμάρκετ που σε φροντίζει καθημερινά κάνε κλικ στο caremarket.gr!

Read More

And More