Carla Bruni: Επώνυμες παρουσίες στη συναυλία της στο Παλλάς! [pics,vids]

Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και ξεχωριστές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό, αλλά και πολιτικό κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Παλλάς για χάρη της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Carla Bruni. Η γνωστή καλλιτέχνιδα ήρθε στην Ελλάδα με τον σύζυγό της Nicolas Sarkozy και την κόρη της Guilia για δυο συναυλίες στο Παλλάς, ξεκινώντας την παγκόσμια περιοδεία της με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της «French Touch».

Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας της δεν είναι καθόλου τυχαία γιατί η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της με το «French Touch», στην χώρα μας. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί στην Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη Νότια Αμερική.

Nicolas Sarkozy, Carla Bruni

Έτσι, χθες και σήμερα η πολυτάλαντη κυρία Carla Bruni έδωσε ραντεβού με τους θαυμαστές της στο Παλλάς, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας.

Thank you Athens Looking forward to sing for you again tomorrow night#frenchtouchtour #frenchtouchontheroad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

Το μήνυμα της Carla Bruni στο Instagram μετά το τέλος της συναυλίας

Το “παρών”, μάλιστα στη χθεσινή βραδιά έδωσαν η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια -στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση-, ο Πάνος καμμένος με την σύζυγό του Ελένη Τζούλη, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, η Ναταλία Γερμανού, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και πολλοί ακόμη!

Το «French Touch» είναι κι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ της Carla Bruni που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και περιέχει μια συλλογή διασκευή γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά, που την παραγωγή τους έχει κάνει ο θρυλικός παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster. Το πρώτο single, του CD της «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence», το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990. Η Carla Bruni, από την πλευρά της, περιγράφει αυτά τα τραγούδια “όπως θα τα ακούγαμε ένα ήσυχο βράδυ, μερικές γλυκές στιγμές. Αυτό είναι το όνειρό μου. Πως οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται.”

Bonsoir Madame Carla Bruni ! #french #touch #world #tour #opening #premier #frenchtouchtour #carlabruni @carlabruniofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη -Ilias Gotsis-Maquilleur (@iliasgotsis) στις

Στη συναυλία, η Carla Bruni ερμηνεύει τραγούδια κυρίως από τον νέο της άλμπουμ αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Την συνοδεύουν 4 μουσικοί σολίστες οι: Taofik Farah – κιθάρα, Cyril Barbessol – πλήκτρα, Nicolas Didier – κρουστά, Johanne Mathaly – τσέλο.

Love #carlabruni #concert #athens #frenchtouch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexkassandrinos (@alexkassandrinos) στις

Η Carla Bruni γράφει και ερμηνεύει τραγούδια από το 1997, με το πρώτο της άλμπουμ «Quelqu’un m’a dit» (Someone Told Me), το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Έκτοτε έχει τρεις ακόμη επιτυχημένες κυκλοφορίες, που πούλησαν πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμς, το «No Promises» το 2007 στο οποίο είχε μελοποιήσει αγγλικά ποιήματα, το «Comme si de rien n’etait» το 2008 και το «Little French Songs» το 2013.

Δες φωτογραφίες:

Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου

Πάνος Καμμένος, Έλενα Τζούλη

Ναταλία Γερμανού

Κωνσταντίνος Αργυρός

Γιώργος Βουλγαράκης

Βασίλης Κικίλιας, Τζένη Μπαλατσινού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αμαρυλλίς, Βασίλειος Κωστέτσος

Nicolas Sarkozy, Carla Bruni

Νίκος Αποστολόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More