Carla Bruni: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά την άφιξη στην Αθήνα! [vid]

Με το δικό της μοναδικό τρόπο σε τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά) έστειλε τρο πρώτο της μήνυμα για την έναρξη της περιοδεία της με την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της «French Touch» έστειλε μέσα από τα socia media η Carla Bruni. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έφθασε χθες στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό της και πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Nicolas Sarkozy και την 6χρονη κόρη τους Guilia και είναι κατ’ ενθουσιασμένη!

“Καλησπέρα Αθήνα, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ απόψε και πολύ χαρούμενη που θα σας τραγουδήσω αύριο (σ.σ. την Δευτέρα)”, είπε η Carla Bruni στο video που ανέβασε στο Ιnstagram, ενώ προηγήθηκε και η φωτογραφία με την ομάδα της από την πρόβα στο Παλλάς.

Good evening Athens #frenchtouchontheroad #frenchtouchtour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

Η σύζυγος του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy. θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της «French Touch» στο Παλλάς στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017, ξεκινώντας από την Αθήνα την παγκόσμια περιοδεία της! Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε γιατί ξεκινά την περιοδεία της από την Ελλάδα, απάντησε πως την αγαπά πολύ και πως ο σύζυγός της έχει ελληνικό αίμα και ρίζες από την Θεσσαλονίκη.

Hello Athens We’re so happy to play for you tomorrow and Tuesday at Pallas #frenchtouchontheroad #frenchtouchtour #musicalways

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

Read More

And More