Cathriona White: Μεταφέρθηκε η σορός της στην εκκλησία – Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Με δάκρυα στα μάτια όλη η οικογένεια της Cathriona White, θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατό της. Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στην γενέτειρά της στην Ιρλανδία και από χθες έχει ξεκινήσει η ολονυχτία πριν την ταφή της. Η κηδεία θα γίνει το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται να βρεθεί σε αυτήν και ο πρώην σύντροφος της Cathriona, Jim Carrey.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 28χρονης κοπέλας που αυτοκτόνησε -πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών- που δεν σταμάτησε να κλαίει στη μεταφορά της κόρης της στην εκκλησία, πριν την κηδεία. Στο πλευρό της Brigid είναι όλη η οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ενώ, το φέρετρο της κοπέλας μετάφεραν μέλη της οικογένειάς, ανάμεσά τους και ο αδελφός της James.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 11:30 τοπική ώρα, σε εκκλησία του χωριού, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει να γίνουν δωρεές σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της περιοχής. Η κηδεία θα γίνει στο χωριό που μεγάλωσε η Cathriona, το Cappawhite και το κορίτσι θα ταφεί δίπλα στον πατέρα του, που «έφυγε» από καρκίνο το 2012.
Στο μεταξύ, οι έρευνες των Αρχών του Λος Άντζελες για το τι οδήγησε την 28χρονη στην αυτοκτονία συνεχίζονται, ενώ συγκλονιστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μεταξύ των οποίων το σημείωμα που άφησε και έγραφε: “Jim σ’ αγαπώ. Συγχώρεσέ με. Δεν χωρώ σε αυτό τον κόσμο”, αλλά και της πληροφορίας που αναφέρει πως τα χάπια ήταν συνταγογραφημένα στο όνομα του χολιγουντιανού σταρ.

Read More

And More