Cathriona White: Το συγκλονιστικό σημείωμα που άφησε στον Jim Carrey πριν αυτοκτονήσει!

Η αυτοκτονία της Cathriona White, συντρόφου του Jim Carrey τον Σεπτέμβρη του 2015. Η Ιρλανδή μακιγιέζ πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων και μάλιστα άφησε σημείωμα που αναφερόταν στον ηθοποιό, με τον οποίο είχαν χωρίσει τέσσερις μέρες πριν. Αν και είχε αποκαλυφθεί ένα μικρό μέρος του σημειώματος, σήμερα μάθαμε τι έγραφε ακριβώς στον αγαπημένο της Jim και τα λόγια τους συγκλονίζουν.

“Δεν είμαι για αυτό τον κόσμο. Έχω περάσει 3 μέρες τώρα αρνούμενη να πιστέψω πως δεν είσαι εδώ. Μπορώ να συνεχίσω να συντετριμμένη και να μαζέψω τα κομμάτια μου. Θα μπορούσα. Όμως αυτή την φορά δεν έχω τη θέληση. Με συγχωρείς, που ένιωσες ότι δεν ήμουν εκεί για εσένα. Προσπάθησα να σου δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν γνωρίζω για ταφή ή τέτοια θέματα. Είσαι η οικογένειά μου, οπότε ό,τι επιλέξεις είναι καλό. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Δεν είμαι για αυτόν τον κόσμο.”

Σοκ στο Hollywood! Aυτοκτόνησε η σύντροφος του Jim Carrey!

H αστυνομία μάλιστα, ανακάλυψε γραπτό μήνυμα στο κινητό της White, από τον Jim Carrey στο οποίο την ρωτούσε αν γνώριζε για την εξαφάνιση συνταγών για αναλγητικά φάρμακα, από τα οποία προήλθε και ο θάνατός της.

Read More

And More