Charlize Theron – Ben Affleck: Είναι τελικά το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Σιγά μην κάτσει να σκάσει η Charlize Theron. Η Χολιγουντιανή σταρ δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει με τον Sean Penn και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του επίσης χωρισμένου και “άτακτου” Ben Affleck. Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα του αμερικάνικου “ΟΚ!” οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό και σίγουρα θα γίνουν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από το 2000, όπου πρωταγωνίστησαν στην ταινία “Reindeer Game”, αλλά το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησε μετά τα Oscars του 2016, και από τότε είναι αχώριστοι. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, “τσάκωσε” τον Ben να “τσεκάρει” την σέξι Charlize που περνούσε από μπροστά του.

“Δεν θα τους δείτε σε ακριβά εστιατόρια, θα το κρατήσουν όσο πιο μυστικό γίνεται”, λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, επιβεβαιώνοντας πως κάτι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους.

Ωστόσο, και οι δυο ηθοποιοί είναι singles και σίγουρα θέλουν να κρατήσουν τη νέα σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ιδιαίτερα μάλιστα, ο Ben που βγαίνει από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Μην ξεχνάς πως χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Jennifer Garner, εξαιτίας του δεσμού του με την νταντά των παιδιών τους. Για μήνες ο ηθοποιός ήταν στο στόχαστρο των ΜΜΕ με τις πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με τη νταντά να κάνουν το γύρο του κόσμου και τώρα φαίνεται πως στόχος του είναι η εντυπωσιακή Charlize!

Η διάσημη ηθοποιός, πάντως, πριν λίγες μέρες μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό από τον Sean Penn, αναφέροντας πως η απόφαση ήταν κοινή…

Δες την Charlize με τον Ben:

Read More

And More