Chester Bennington: Η τελευταία αφιέρωση της γυναίκας του στο twitter, πριν αυτοκτονήσει! [pics]

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους στο Los Angeles. Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης φαίνεται πως αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω του την επί 12 χρόνια σύζυγό του και τα 6 του παιδιά. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή και στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Εκείνος και η σύζυγός του, Talinda Bennington, ήταν παντρεμένοι 12 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Ο Chester ήταν πατέρας ακόμα τριών παιδιών, από προηγούμενες σχέσεις και γάμους. Μάλιστα, το τελευταίο tweet της γυναίκας του, πριν δύο εβδομάδες ήταν μια φωτογραφία εκείνης με την μικρή τους κόρη κι έγραφαν στην λεζάντα “Σε σκεφτόμαστε Chester”. Η οικογένεια ήταν αρκετά δεμένη και αγαπημένη, αν και ο 41χρονος frontman των Linkin Park αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα αλλά και εξαρτήσεις.

Ο Chester και η Talinda Bennington γνωρίστηκαν, μέσω κοινού φίλου το 2004 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά. Ο τραγουδιστής είχε μόλις πάρει διαζύγιο με την Samantha Marie Olit, όταν ερωτεύτηκε το όμορφο μοντέλο. Μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως από την πρώτη στιγμή που την είδε ήξερε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής του. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά μαζί, τον 11χρονο Tyler Lee Bennington και τις 6χρονες δίδυμες Lila και Lilly Bennington.

Read More

And More