Chester Bennington: Mέλη των Linkin Park και θαυμαστές έφτασαν σπίτι του – Πλημμύρισε από λουλούδια και σημειώματα – [pics]

Aπίστευτο μοιάζει σε όλους, πως ο frontman των Linkin Park, Chester Bennington, έβαλε τέλος στη ζωή του στα 41 του χρόνια. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Palos Verdes.

Ο Bennington είχε μετακομίσει στο Los Angeles και το 1996 μπήκαν στη ζωή του οι Linkin Park. Όταν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος Mike Shinoda, Joe Hahn, Brad Delson, Rob Bourdon και Dave “Phoenix” Farrell τον πρωτοάκουσαν ήθελαν να τον απορρίψουν. Τότε εκείνος τραγούδησε ένα κομμάτι του συγκροτήματος και αποφάσισαν ότι είχαν βρει την φωνή που έψαχναν.

Μετά την τραγική είδηση, το σπίτι του τραγουδιστή που άφησε πίσω έξι παιδιά από δύο γάμους, ξεκίνησε να γεμίζει από θαυμαστές που θέλουν ν’ αφήσουν από ένα λουλούδι και δυο λόγια αγάπης. Το πρώτο μέλος που εμφανίστηκε από τους Linkin Park, είναι ο DJ Joe Hahn.

Δεκάδες είναι και οι φίλοι του τραγουδιστή που έφτασαν στο Palo Verdes από χθες, ενώ ο δρόμος έχει πλημμυρίσει από λουλούδια και σημειώματα. Η αυτοκτονία του Chester, ήταν ένα σοκ κυρίως για τους συνεργάτες του, αφού μόλις λίγες ώρες μετά είχαν προγραμματισμένη φωτογράφιση. Το ίδιο πρωί της αυτοκτονίας μάλιστα, το συγκρότημα πρωτοκυκλοφόρησε ένα νέο τους βίντεο.

Η πρώτη κυκλοφορία του Chester Bennington με τους Linkin Park, το Hybrid Theory, έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία και από τότε έχει κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ και τραγούδια που γνώρισαν επιτυχία. Έχει συνεργαστεί με τους Jay-Z, Jonathan Davis, Young Buck, Busta Rhymes και Aaron Lewis. Το 2007 ο Μπένινγκτον βρέθηκε στην 46η θέση στον κατάλογο του Hit Paraders με τους 100 καλύτερους χέβι μέταλ τραγουδιστές όλων των εποχών.

Read More

And More