Cristiano Ronaldo: Έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς!

Μπαμπάς για τέταρτη φορά φαίνεται πως έγινε ο “άτακτος” Cristiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε την γέννηση του τέταρτου παιδιού του, καρπό του έρωτά του με την σύντροφό του Georgina Rodriguez, μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram.

«Η Alana Martina, μόλις γεννήθηκε! Τόσο η Georgina όσο και η Alana είναι μια χαρά. Είμαστε τόσο χαρούμενοι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ο διάσημος ποδοσφαιριστής κάνοντας γνωστό τον ερχομό της μικρής και ποζάροντας όλο χαρά δίπλα στη σύντροφό του, μαζί με τον μεγάλο γιο του.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Η μικρή Alana Martina, μάλιστα είναι το τέταρτο παιδί του Ronaldo. Ο μεγάλος γιος του, o Cristiano Jr genn;huhke to 2010. Η μητέρα του δεν έγινε γνωστή και ο μικρός μεγαλώνει πλάι στον μπαμπά του και την γιαγιά Dolores. Ακολούθησαν τα δίδυμα Eva και Matteo, μέσω παρένθετης μητέρας και τώρα η σύντροφος του Ronaldo, Georgina Rodriguez υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον άσο του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως λίγες μέρες νωρίτερα ξέσπασε και μεγάλο σκάνδαλο για τον Cristiano με 21χρονο μοντέλο να υποστηρίζει πως έκανε σεξ με τον αστέρα της Ρεάλ, ενώ είχε ήδη σχέση με την τωρινή του σύντροφο.

Η είδηση έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η ίδια η 21χρονη μίλησε για την σχέση της με τον Ρονάλντο. Και ήταν ιδιαίτερα… περιγραφική. Το μοντέλο Natacha Rodrigues, ισχυρίζεται πως ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης την ικέτευε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, ενώ μάλιστα βρίσκονταν ήδη σε σχέση με την τωρινή του σύντροφο. Μετά, λοιπόν, από το δίμηνο… texting, οι δυο τους συναντήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο κι έκαναν σεξ. Όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια…

Read More

And More