Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.08.2010 | 22:25

Περιοριστικά μέτρα για την "σύζυγο" του DiCaprio!

Περιοριστικά μέτρα για την σύζυγο του DiCaprio!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πρόσφατα μία θαυμάστριά του Leonardo DiCaprio παραπέμφηκε στην δικαιοσύνη για επίθεση με ένα σπασμένο μπουκάλι. Ωστόσο, oι δικαστικές περιπέτειες δεν τελείωσαν αφού ο πρωταγωνιστής ήρθε αντιμέτωπος με μία γυναίκα, η οποία θεωρεί ότι είναι σύζυγος του και κυοφορρεί το παιδί τους που ονομάζεται Ιησούς.

Ο ηθοποιός αναφέρει στη δικογραφία ότι έχει τρομοκρατηθεί από τη "φαντασιόπληκτη" αυτή γυναίκα και αισθάνεται ότι κινδυνεύει. Μία σειρά από ιδιόχειρες επιστολές της γυναίκας, η οποία ονομάζεται Λίβια Μπιστρισενού, τον ίδιο προσκόμισε ο δικηγόρος του για να στηρίξει τις κατηγφορίες και κατάφερε να κερδίσει περιοριστικά μέτρα. Με την απόφαση του δικαστηρίου η γυναίκα υποχρεούται με μην πλησιάζει τον Ντι Κάπριο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

"Θέλεις να είσαι στην πραγματικότητα μαζί μου και να είσαι ο πατέρας του Ιησού; Σου έχω εξηγήσει ότι δεν μπορώ να είμαι εικονικά με κανέναν. Πρέπει να έχω έναν αληθινό πατέρα για τον Ιησού, όχι έτσι", γράφει η Μπιστρισενού σε μία από τις επιστολές.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:35

Top 10