Δάφνη και Κώστας Σημίτης: Σπάνια βραδινή έξοδος! [pics]

Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις. Επιλέγουν συγκεκριμένα events, κάποιες θεατρικές παραστάσεις και κάποιες εκθέσεις τέχνης.

Ο Κώστας Σημίτης και η σύζυγό του Δάφνη βρέθηκαν προχθες στο Μουσείο Μπενάκη για να θαυμάσουν τα εκθέματα της γνωστής γλύπτριας Μαρίτσας Τραυλού. Το ζευγάρι που είναι 51 χρόνια μαζί απόλαυσε τη βραδιά και μοίρασε χαμόγελα στους φωτογράφους

Ο Κώστας Σημίτης έχει γράψει στο βιβλίο του “Δρόμοι Ζωής” για τη γνωριμία του με τη Δάφνη, Γνωρίστηκαν το 1961 σε ένα πάρτι. “Τα πάρτι και οι χοροί ήταν συνήθως περιστάσεις όπου μπορούσες να γνωρίσεις μια κοπέλα. Καθόμασταν με τη Δάφνη στο ίδιο τραπέζι, σε μια παρέα γνωστών μου. Μου άρεσε. Δεν είχε το προσποιητό ύφος με το οποίο κάλυπταν την ανασφάλειά τους οι κοπέλες εκείνης της εποχής. Ηταν φυσική, χαμογελαστή και βέβαια πολύ όμορφη, με λεπτά χαρακτηριστικά. Της πρότεινα να ξανασυναντηθούμε έπειτα από λίγες μέρες, όπως και έγινε. Από τότε αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια σταθερή φιλία και σύντομα μια όλο και πιο δυνατή συμπάθεια. Συναντιόμασταν τακτικά, πηγαίναμε μαζί σε θέατρα, κινηματογράφους, εκδρομές, αλλά όλο και συχνότερα χωρίς πρόγραμμα. Μας αρκούσε να είμαστε μαζί. Ετσι ασυναίσθητα, φυσικά, ερωτευθήκαμε. Τρία χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 1964, παντρευτήκαμε”.

Το ζευγάριμε την γλύπτρια Μαρίτσα Τραυλού

Read More

And More