Δάκης: Μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε – Κινδύνευσε να μείνει ανάπηρος

Δύσκολες ώρες πέρασε πριν λίγους μήνες ο Δάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε το Φλεβάρη ένα σοβαρό ατύχημα που ανέτρεψε όλα του τα σχέδια. Ο Δάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, όταν έσπασε το δεξιό μηρό μετά από μια σοβαρή πτώση.

“Βγήκα, έβρεχε το βράδυ και ξέρω ότι γλιστράει ο δρόμος γιατί είναι κατηφόρα και κατέβηκα στο δρόμο και περπατούσα με προσοχή με την ομπρέλα, αλλά για να μπω στο αυτοκίνητο, ήταν η πόρτα από τη μεριά του πεζοδρομίου. Κι ανεβαίνω με προσοχή, ένα βήμα, δεύτερο βήμα, τρίτο βήμα, ενώ ξέρω ότι γλιστράει αυτό το κίτρινο πλακάκι που έχουν βάλει, το καταραμένο, με το που πατάω με προσοχή, ήταν λες και κάποιος με έσπρωξε και πέφτω. Εκείνο που σκέφτηκα όταν έπεφτα ήταν: «Όχι τώρα!». Διότι είχα τόσες υποχρεώσεις.”, είπε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή “Με το Καλημέρα”.

Πλέον ο τραγουδιστής περπατάει με πατερίτσες και ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι μπροστά στο κοινό για να τραγουδήσει. “Δεν βλέπω την ώρα να ξαναβγώ να τραγουδήσω”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δες το video του zappit:

Read More

And More