Δάκρυα για την Καλομοίρα, λίγο πριν την πρεμιέρα στο Rising Star!

Τα δύσκολα πέρασαν, αλλά η Καλομοίρα δεν σταματά να συγκινείται κάθε φορά που μιλά για το πρόβλημα υγείας του γιου της. Η γνωστή τραγουδίστρια που βρίσκεται στην Ελλάδα με όλη την οικογένεια για την παρουσίαση του backstage στο Rising Star δεν άντεξε και λύγισε.

Με βουρκωμένα μάτια μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Ant1 για την περιπέτεια που πέρασε όλη η οικογένεια και συγκίνησε αναφέροντας: “Μετά από αυτό που πέρασα με τον γιο μου, το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά τα παιδιά μου… Ο γιος μου ευτυχώς ξεπερνά το πρόβλημα υγείας… Όταν το παιδί σου είναι άρρωστο λες ας πεθάνω εγώ, αρκεί να είναι αυτό καλά”.

Το κλίμα φάνηκε να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ωστόσο η Φαίη φρόντισε να της φτιάξει λίγα λεπτά αργότερα το κέφι και η συνέντευξη τελείωσε με χαμόγελα και τραγούδι. Ωστόσο, στα παρασκήνια, η συγκίνηση ήταν μεγαλύτερη. Όπως διαβάζουμε στη Freddo, η Καλομοίρα ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Μόλις έπεσαν οι τίτλοι της εκπομπής, ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης έτρεξε κοντά της και την αγκάλιασε, ενώ η Φαίη της είπε πόσο την καταλαβαίνει και την καθησύχασε.

Read More

And More