Δάκρυσε η Τάμτα! Η συγκίνησή της με την έκπληξη που της έκαναν [pics]

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι στα νότια προάστια βρέθηκε η Τάμτα για να τραγουδήσει και δεν περίμενε με τίποτα την έκπληξη που της ετοίμασαν. Με αφορμή την έναρξη του καλοκαιριού, γνωστή εταιρεία αντηλιακών οργάνωσε ένα μεγάλο event με πολύ μουσική και χορό και τιμώμενο πρόσωπο της Τάμτα.

Me girly look και μεγάλο χαμόγελο η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του X Factor που έχει δει στην Ελλάδα το άστρο της να λάμπει βρέθηκε στο stage και κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της. Εκεί όμως, την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η δισκογραφική της εταιρεία ετοίμασε μια secret απονομή για τα 13χρόνια επιτυχίας της Τάμτα στην ελληνική μουσική. Εκείνη, μόλις είδε όλους τους συνεργάτες της να ανεβαίνουν στη σκηνή για να την συγχαρούν συγκινήθηκε και δάκρυσε.

Χρειάστηκε μάλιστα, μια αγκαλιά από την καλή της φίλη και συνεργάτιδα Κική Τσόλκα για να ηρεμήσει και να επιστρέψει στο stage… Και να ευχαριστήσει τον κόσμο και τα αγαπημένα της πρόσωπα που την πίστεψαν από την αρχή και την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως η Τάμτα ήταν φέτος και το πρόσωπο της γνωστής εταιρείας αντηλιακού για την οποία τραγούδησε και το hit “Ήλιους και Θάλασσες”, που υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, σε στίχους Νίκου Γρίτση, ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea. Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More