Δανάη Επιθυμιάδη: Η ηθοποιός που την πρότεινε για νέα πρωταγωνίστρια της Μουρμούρας και ο έρωτας στη ζωή της!

Λέγεται Δανάη Επιθυμιάδη, έχει κάνει αρκετές δουλειές στο θέατρο αλλά τελευταία έχει γίνει ευρέως γνωστή ως το ταίρι του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα“.

Πώς την επέλεξαν οι ίδιοι οι συντελεστές χωρίς η ίδια να έχει την παραμικρή ιδέα;
Η ηθοποιός έδωσε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις στο περιοδικό People όπου μίλησε για όλα. “Πριν τρία χρόνια περίπου είχα συνεργαστεί με τη ομάδα Abovo στην παράσταση Έγκλημα στην Γκαλερί. Εκεί με είδε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κι ένας συνεργάτης της μου είπε ότι της άρεσα πολύ. Ώσπου πριν μερικούς μήνες έμαθα ότι η Δάφνη ζήτησε το τηλέφωνό μου και νόμιζα ότι ήθελε να μου προτείνει κάτι θεατρικό. Τελικά με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή της σειράς. Πραγματικά, είχα σαστίσει. Δεν το περίμενα!”.



Τα σχέδια για δική της οικογένεια

Η ηρωίδα που υποδύεται στην πετυχημένη σειρά του Alpha, συζεί με το σύντροφό της, ενώ μαθαίνει πως είναι έγκυος την ημέρα που παίρνει προαγωγή. Η Δανάη έχει ποτέ σκεφτεί να αποκτήσει τη δική της οικογένεια; “Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το έχω σκεφτεί, γιατί οι γονείς μου με έκαναν σε μικρή ηλικία. Από την άλλη, αυτό προκύπτει μέσα από μια σχέση. Εγώ δεν είμαι αυτή την εποχή σε μια τέτοια κατάσταση για να σκέφτομαι μια εγκυμοσύνη” δηλώνει στο People.

Έχει φτάσει κοντά στον γάμο

Στην ίδια συνέντευξη η Δανάη Επιθυμιάδη παραδέχεται ότι έχει φτάσει κοντά στο γάμο. Συγκεκριμένα λέει: “Ναι, αλλά δεν έγινε. Είχα πολλή ανάγκη να ζήσω κάποια πράγματα, προκειμένου να μην έχω απωθημένα και κάποια στιγμή τα βγάλω στην οικογένειά μου. Σε αυτή τη φάση δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ, όχι να φροντίσω ένα μωρό ή να έχω μια σχέση. Χρειάζεται χρόνος και πρέπει να βάζουμε προτεραιότητες. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι έτσι για πάντα. Οι προτεραιότητες αλλάζουν ανάλογα με τις φάσεις που βρίσκεσαι. Αυτή την περίοδο απολαμβάνω το επαγγελματικό κομμάτι”.

“Έχω βιώσει τον έρωτα σαν ναρκωτικό!”
Στις 19 Φεβρουαρίου η Δανάη κάνει πρεμιέρα στην παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη δική της ζωή; “Καθοριστικό. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ναρκωτικό. Τον έχω ζήσει έντονα, έχω ερωτευτεί πολύ. Την πρώτη φορά που ερωτεύτηκα, μάλιστα, ήταν σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, όπου ο έρωτας λειτούργησε σαν ναρκωτικό. Εκείνη την περίοδο βίωνα δύο ακραίες πραγματικότητες και μέσα από αυτόν το συνδυασμό μπορούσα να επιβιώσω. Ίσως για αυτό το βίωσα και τόσο έντονα” εξομολογείται ενώ τονίζει πως η ιστορία που έζησε τότε ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής της.

Η συγκατοίκηση σήμερα
Σήμερα, η ηθοποιός διανύει μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της και πέρα από τα επαγγελματικά: “Από τα ωραία πράγματα που ζω αυτό το διάστημα είναι το ότι μένουμε μαζί με μια καλή μου φίλη. Ταυτόχρονα μένει κι η κολλητή μου κοντά κι έτσι συχνά θα πάμε για ένα κρασάκι ή θα μείνουμε στο σπίτι για να πούμε τα νέα μας. Νιώθω θαλπωρή και ζεστασιά. Είμαι πολύ συντροφικός άνθρωπος. Επίσης, έχω εκτιμήσει και το λίγο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More