Demy: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της στο Mamma Mia! [pics]

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η Demy για τη φετινή Eurovision και τρέχει και δεν φτάνει. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Ουκρανία για να γυρίσει τα τρία video clips για τα τραγούδια που θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, ώστε να βρεθεί αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό. Ωστόσο, ο καιρός φαίνεται πως της χάλασε το πρόγραμμα.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες όχι μόνο δυσκόλεψαν και καθυστέρησαν τα γυρίσματα στην Οδυσσό, αλλά την έβγαλαν εκτός προγράμματος με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρίσκεται το βράδυ της τετάρτης στην Αθήνα και στο θέατρο Ακροπόλ όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Mamma Mia.

Η νεαρή τραγουδίστρια που υποδύεται την κόρη της Δέσποινας Βανδή δεν μπορούσε να είναι εγκαίρως στη θέση της με αποτέλεσμα… να αντικατασταθεί.

Τη θέση της πήρε η επίσης κούκλα μελαχρινή ηθοποιός Εύα Νομικού, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Η Εύα Νομικού βρίσκεται κανονικά στην ομάδα των ηθοποιών που κάνουν τα χορευτικά, ωστόσο για τις ανάγκες του έργου, ανέλαβε χρέη πρωταγωνίστριας. “Η Demy αποκλείστηκε στο Κίεβο και αναγκαστήκαμε να κάνουμε αντικατάσταση. Το ρόλο της έπαιξε η Εύα Νομικού, μια ταλαντούχα ηθοποιός που ήταν μάλιστα και πολύ καλή”, είπε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω ο Άκης Σακελαρίου.

Read More

And More