Demy: Σε τρυφερές στιγμές με το νέο της σύντροφο

H στιγμή που η Demy θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσει “Τhis is love” στην φετινή Εurovision στο Κίεβο, δεν είναι πολύ μακριά! Η ίδια είναι πολύ αισιόδοξη και πολύ σίγουρη με την ομάδα που έχει γύρω της να τη στηρίζει και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα! Ωστόσο γνωρίζει πως πάνω απ΄όλα αυτό που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην επιτυχία είναι και η σκληρή δουλειά για αυτό και τους τελευταίους μήνες κάνει εντατικές πρόβες!

Η Demy όμως κρύβει ένα μυστικό τον τελευταίο καιρό. Ένα μυστικό που τη στηρίζει ψυχολογικά σε αυτήν την προσπάθεια και την κάνει να νιώθει πιο δυνατή. Εδώ και οχτώ μήνες η όμορφη τραγουδίστρια βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου. Ο νεαρός επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στον τεχνολογικό τομέα είναι φύλακας άγγελος της και ο άνθρωπος που βαδίζει δίπλα της σε καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.

Άνθρωποι που τους βλέπουν μαζί λένε ότι είναι ένα full in love ζευγάρι που προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο φακός της Real Life όμως τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο.

Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα ο ερωτισμός που υπάρχει μεταξύ τους ήταν διάχυτος στην ατμόσφαιρα.

Read More

And More