Δες τον κούκλο εγγονό της Βίκυς Μοσχολιού! [pics]

Aπό τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες της Ελλάδας η Βίκυ Μοσχολιού τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες των προηγούμενων δεκαετιών.

Χθες έγινε προς τιμήν της στο Παλλάς μια συναυλία στην οποία συμμετείχε πλήθος καταξιωμένων συνθετών και τραγουδιστών ενώ τη βραδιά παρουσίασε ο ηθοποιός Νίκος Γαλανός.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τη στήριξη του Ογκολογικού Ασθενή και κυρίως τη λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου Μαστού.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Σταμάτης Κραουνάκης , η Μελίνα Ασλανίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δυο κόρες της Βίκυς Μοσχολιού Ράνια και Ευαγγελία Δομάζου. Η Βίκυ απέκτησε τις κόρες της από το γάμο της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Μίμη Δομάζο.


Εκτός από τις κόρες της όμως ήταν εκεί και τα εγγόνια της. Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον εγγονό της Σταμάτη Μπαρμπαρήγο ο οποίος όπως βλέπεις, είναι ένας κούκλος!


Read More

And More