Δέσποινα Καμπούρη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της! Πώς θα την ονομάσει;

Τρισευτυχισμένη είναι η Δέσποινα Καμπούρη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Ταρασιάδης, αφού την Κυριακή ήρθε στη ζωή τους, η δεύτερη κόρη τους!

Η μικρή Έλενα απέκτησε την αδελφούλα που περίμενε τόσο καιρό ενώ η Δέσποινα δεν αποχωρίζεται από την αγκαλιά της τη μικρή της πριγκίπισσα που όπως έγραψε στο προφίλ της στο facebook, θα πάρει το όνομα Χριστίνα, όπως λένε τη μητέρα της.

Η Δέσποινα, μοιράστηκε μαζί μας τη πρώτη φωτογραφία της μικρής Χριστίνας στην αγκαλιά της και έγραψε τα πιο αληθινά γλυκά και συγκινητικά λόγια για τη νέο μέλος της οικογένειας!


Η ηρεμία και η ευτυχία, είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Δέσποινας, η οποία κρατάει με στοργή και λατρεία στη αγκαλιά της τη νεογέννητη Χριστίνα! Η 5χρονη Έλενα στο σπίτι περιμένει με ανυπομονησία την έλευση της μικρής αδελφής της!

Η δεύτερη κόρη της οικογένειας γεννήθηκε με καισαρική τομή λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στο μαιευτήριο ΡΕΑ, με τη βοήθεια του μαιευτήρα – γυναικολόγου Κοσμά Βρυώνη που ήταν δίπλα της και στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Read More

And More