Δέσποινα Καμπούρη: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! [pics]

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης, μετά από τρία χρόνια γάμου (πολλά περισσότερα σχέσης και κοινής ζωής) και την απόκτηση δυο πανέμορφων κοριτσιών, της Έλενας και της Χριστίνας, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της οικογενειακής τους ευτυχίας. Η δημοσιογράφος μοιράζεται πολλές φορές μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα και δείχνει πως για εκείνη προτεραιότητα έχει πάντα την οικογένειά της.

Στον ελεύθερο χρόνο της φροντίζει να κάνει βόλτες με τον σύζυγό της και τις κόρες της και πολλές δραστηριότητες. Δεν χάνει όμως ευκαιρία να βλέπει και τους δικούς της γονείς, που τους έχει μεγάλη αδυναμία. Πολύ δυνατή είναι η σχέση με τον πατέρα της, Ανδρέα και πρόσφατα μοιράστηκε κάποιες όμορφες στιγμές μ’ εκείνον και τις εγγονές του. Μάλιστα δήλωσε δημόσια, πόσο τυχερή νιώθει που τον έχει.

Η Δέσποινα είναι από τις πιο τρυφερές μητέρες της showbiz και πάντα δείχνει στις κόρες της τον τρόπο, ώστε να είναι δυναμικές, γνωρίζοντας πως θα έχουν την στήριξή της για όλη τους τη ζωή. Όπως έχει και η ίδια των δικών της γονιών.

Δες φωτογραφίες οικογενειακής ευτυχίας

Τυχερή που σε έχω! Πόσο σ’ αγαπώ. #onedayatthepark #sweetestdadever #mylife #myfamily #mydaddy @antreaskampouris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

The joy of my life #κατευθείαν_στο_πλυντήριο #ολόκληρη #helppppp #myplayce

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Read More

And More