Δέσποινα Μοιραράκη: Η βασίλισσα των χαλιών βραβεύτηκε στην Ισπανία! [pics]

Τιμητική βράβευση με πριγκιπικό αέρα για την Δέσποινα Μοιραράκη. Η βασίλισσα των χαλιών βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Ισπανία και κατέκτησε διεθνή διάκριση για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο και φυσικά για τη σκληρή δουλειά της.

Η Ελληνίδα επιχειρηματίας έδωσε το “παρών” συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Κοντούλη στην απονομή των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards στη Μαρμπέγια της Ισπανίας και βραβεύτηκε. Συγκεκριμένα η επιχείρηση της Δέσποινας Μοιραράκη διακρίθηκε μεταξύ άλλων επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο για την αριστεία στο χώρο Miraraki Carpets (στην κατηγορία 7στερης Γκαλερί Χαλιών).

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Δέσποινα παρέλαβε το βραβείο της και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram. Μάλιστα, η βράβευσή της έγινε από την πριγκίπισσα της Ινδίας.

“Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards. Tο βραβειο μου παρέδωσε η πριγκίπισσα της Ινδίας Her Royal Highness Princess Bhargavi Kumari Mewar”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή επιχειρηματίας στο προφίλ της στο Instagram.

Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards. Tο βραβειο μου παρεδωςε η πριγκιπισσα της Ινδιας Her Royal Highness PrincessBhargavi Kumari Mewar.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Miraraki (@despina_miraraki) στις

Read More

And More