Δέσποινα Μοιραράκη: Χωρίς ρετούς στην παραλία! [pic]

Love and married ζουν τα τελευταία έξι χρόνια η Δέσποινα Μοιραράκη και ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης. Το ζευγάρι είναι μαζί στα δύσκολα και στα εύκολα και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα και των δυο, τους βλέπουμε συνέχεια μαζί. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για ξεκούραση για την “βασίλισσα των χαλιών”, μιας και δεν βρίσκεται σε πυρετό επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως συμβαίνει το χειμώνα. Έτσι, μόλια και οι δυο τακτοποίησαν κάθε εκρεμμότητα στην Αθήνα έβαλαν πλώρη για τα ελληνικά νησιά.

Πρώτη στάση του φετινού καλοκαιριού έγινε στην Ελαφόνησο και την μαγευτική παραλία του “Σίμου”. Εκεί το ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές βουτιές του, με ον Γιάννη Κοντόλη να αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου και να απαθανατίζει την καλή του στην παραλία.

Αυτή η φωτογραφία – χωρίς ρετούς- άρεσε πολύ στην Δέσποινα Μοιραράκη που με τη σειρά της τη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: “Η φωτο ειναι τραβηγμενη με αγαπη κ πολυ μερακι απο τον μοναδικο φωτογραφο:τον αντρα της ζωης μου ! “captain” i love you”.

Read More

And More