Δέσποινα Βανδή: Aποκαλύπτει τα μυστικά της γι’ άψογη σιλουέτα όσο κάνει γυμναστική!

Πολλοί αναρωτιούνται πώς η Δέσποινα Βανδή διατηρεί τη σιλουέτα της παρά τα δύο παιδιά που έχει και το πόσο πολύ αγαπάει το καλό φαγητό! Η απάντηση έρχεται μέσα από την καθημερινότητά της και τα social media.H διάσημη τραγουδίστρια -και όχι μόνο- παρά την δύσκολη κι απαιτητική καθημερινότητά της δεν παραλείπει να πηγαίνει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για γυμναστική, όπως έκανε και χτες.

Το μεγάλο μυστικό όμως για ένα ωραίο σώμα, όπως είπε αφού μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία, είναι η διατροφή. Η Δέσποινα μπορεί ν’ αγαπά να μπαίνει στην κουζίνα και να φτιάχνει αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, αλλά σπάνια ξεφεύγει. Κι αν κάποια μέρα κάνει κάποια ατασθαλία, την επόμενη φροντίζει να τρώει πιο ισορροπημένα.

Χθες λοιπόν, όσο έκανε την γυμναστική της και “δούλευε” ασκήσει για τα χέρια της, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία κρατώντας τα βαράκια της κι έγραψε: “Κι αν μέχρι σήμερα τρώγαμε σα να μην υπάρχει Ιούλιος ήρθε η ώρα να συμμορφωθούμε! Βρείτε μια ώρα για τον εαυτό σας να γυμναστείτε 2-3 φορές την εβδομάδα! Αλλά να θυμάστε πάντα ότι το σημαντικότερο πράγμα για ένα ωραίο σώμα είναι η διατροφή! Παιζει το μεγαλύτερο ρόλο! Γιατί ως γνωστόν “είμαστε ό,τι τρώμε”! Πάμε λοιπόν!”

Κι επειδή εχθές το βράδυ μετά την παράσταση το…κάψαμε κυρ Στεφανεείπαμε να μαζευτούμε λίγο!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More