Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Φόρεσαν τις ποδιές τους για καλό σκοπό στην Κύπρο! [pics]

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου ένωσαν τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για καλό σκοπό! Οι αγαπημένες τραγουδίστριες, αυτές τις μέρες, βρίσκονται στην Κύπρο, ώστε να δώσουν δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό για το Sophia Foundation For Children. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, η Δέσποινα και η Έλενα επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου στην Λεμεσό, για έναν ειδικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» που υλοποιεί το Ίδρυμα Σοφία, φόρεσαν τις ποδιές τους και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε όλα τα παιδιά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά την παροχή γεύματος σε όλους τους μαθητές ολοήμερων Δημοτικών σχολείων στη Κύπρο. Το Ίδρυμα φτιάχνει και εξοπλίζει την κουζίνα κάθε σχολείου, στην οποία μαγειρεύουν και εργάζονται εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν εκεί..
Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου ήταν στο πλευρό όλων των μαθητών και δεν παρέλειψαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους και να δώσουν σε όλα τα παιδιά αυτόγραφα!

Δες τις φωτογραφίες από το Like.com.cy:

Read More

And More