Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Οι δυο σταρ ένωσαν τις δυνάμεις τους! [pics,video]

Το βράδυ της Τρίτης, η Έλενα Παπαρίζου και η Δέσποινα Βανδή έδωσαν μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων και το TLIFE βρέθηκε εκεί για να απολαύσει τις δύο μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ. Η Δέσποινα και η Έλενα ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν μαζί παλιές αλλά και νέες τους επιτυχίες. Η ενέργειά και η χημεία τους ήταν εμφανής και φυσικά ξεσήκωσαν το κοινό!

“Σκέφτηκα ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον η μουσική μας συνεύρεση με την Έλενα και έτσι της έκανα την πρόταση για φέτος το καλοκαίρι. Η Έλενα είναι μία ερμηνεύτρια που μου αρέσει πολύ και ήταν κάτι που πάντα είχα στο μυαλό μου”, εξηγεί η Δέσποινα Βανδή για το πώς προέκυψε αυτή η μουσική συνάντηση.
Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε τα νέα της τραγούδια και ξεσήκωσε το κοινό, που δεν σταμάτησε να χορεύει με τις επιτυχίες της. Μάλιστα, αρκετές φορές συγκινήθηκε από την αγάπη του κόσμου που την έδειχνε σε κάθε της τραγούδι. Η Δέσποινα Βανδή, από την άλλη, φάνηκε πόσο της είχε λείψει να βρίσκεται μπροστά στους θαυμαστές της και να τραγουδάει. Έδωσε όλο της τον εαυτό και μας ταξίδεψε με τα αγαπημένα μας τραγούδια στο παρελθόν.
Δες τις εμφανίσεις την Δέσποινας και της Έλενας που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More