Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Βουτιές και βόλτες στον Άγιο Νικόλα!

Βουτιές στα γαλανά νερά της Κρήτης απολαμβάνουν η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου. Οι δυο ερμηνεύτριες με αφορμή την καλοκαιρινή τους περιοδεία ταξιδεύουν φέτος σε όλη την Ελλάδα και έχουν γίνει αχώριστες. Αυτές τις μέρες μάλιστα, είχαν τρεις συναυλίες στην Κρήτη και βρήκαν μια καλή ευκαιρία για βουτιές και λίγη χαλάρωση.

Το summer tour της Δέσποινας Βανδή με την Έλενα Παπαρίζου στην Κρήτη είχε διάρκεια τρεις ημέρες (19 έως 21 Ιουλίου) με την Δέσποινα να βρίσκεται ήδη, από την Δευτέρα στο νησί και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Την Τετάρτη, όμως, συναντήθηκε και με την Έλενα και το party ξεκίνησε. Τα δυο κορίτσια, μάλιστα, αποθεώθηκαν και στις τρεις συναυλίες που έδωσαν σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλα και Ρέθυμνο, ενώ ταυτόχρονα βρήκαν και λίγο χρόνο για να ξεκουραστούν και να “γεμίσουν” μπαταρίες, κάνοντας τις βουτιές τους στα γαλανά νερά του νησιού.

Και φυσικά φρόντισαν να ανεβάσουν στο Instagram, video και φωτογραφίες από την περιοδεία, αλλά και τις ολιγοήμερες διακοπές τους. Οι σέξι φωτογραφίες μάλιστα, στην παραλία έκλεψαν τις εντυπώσεις με τους θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου και της Δέσποινας Βανδή να μην σταματούν τα Likes και τα σχόλια…

Μπορώ να μείνω για πάντα εδώ! #crete #eloundapeninsoula #greece #summer #swimsuit #despinavandicollection #caftans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Swimwear #despinavandicollection #swimsuit #summer #crete #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More