Δέσποινα Βανδή: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της – Η σκληρή της προπόνηση! [pics,vid]

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz. Η διάσημη τραγουδίστρια, όσο και να μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφη και σέξι γίνεται. Φυσικά, πίσω από την όμορφη σιλουέτα της κρύβεται σκληρή προπόνηση και υγιεινή διατροφή. Η πρωταγωνίστρια του Mamma Mia λατρεύει το καλό φαγητό, αλλά προσπαθεί να προσέχει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, που έχει αλλάξει ο μεταβολισμός της.

Η Δέσποινα Βανδή παρά την δύσκολη κι απαιτητική καθημερινότητά της δεν παραλείπει να γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, είτε κάνοντας pilates, είτε κυκλικό αερόβιο πρόγραμμα. Έτσι, για ακόμη μια φορά μας έδειξε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία από τις προπονήσεις της με βαράκια – αλλά και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της – και μας έδωσε το σημαντικό μήνυμα να κάνουμε την γυμναστική τρόπο ζωής!
“Μην το βάζετε κάτω κορίτσια! Κάντε τη γυμναστική τρόπο ζωής! Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει κι αν είστε συνεπείς θα δείτε τα αποτελέσματα! Βρείτε μια ώρα για τον εαυτό σας! Θα είναι η δίκη σας ώρα! 3-4 φορές την εβδομάδα κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας! Το αξίζετε”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

“Κάνω pilates και ένα κυκλικό αερόβιο πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν είναι μόνο η γυμναστική που φέρνει αποτελέσματα, η διατροφή παίζει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο. Οι ώρες που τρως και τι τρως. Μεγαλώνοντας ο μεταβολισμός αλλάζει. Ήρθε τις προάλλες μία κυρία στο καμαρίνι στο θέατρο και με ρώτησε: «Κυρία Βανδή, τι τρώτε;». Της εξήγησα πως τρώω τα πάντα, αλλά με μέτρο. Και τις πίτες μου θα τις κάνω, αλλά θα φάω ένα κομμάτι. Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Και αυτό προσπαθώ να το κάνω και στα παιδιά. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις” είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά στο περιοδικό People για την γυμναστική και την διατροφή της.

Read More

And More