Δέσποινα Βανδή: Γίνεται πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ “Mamma Mia”!

“Το ψάχνω από το 2008 να κάνω ένα μιούζικαλ, αλλά ακόμα δεν έχει δεήσει να έρθει”, έλεγε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο Down Town η Δέσποινα Βανδή και να που τελικά ένα όνειρό της γίνεται πραγματικότητα και στα τέλη του χρόνου θα την δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ “Mamma Mia”.

Το MAMMA MIA των ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη “χώρα” του και…”μιλάει” ελληνικά!!!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, που στην κινηματογραφική ταινία υποδύθηκε η Meryl Streep θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας δυναμικά για πρώτη φορά στο χώρο του μιούζικαλ!Η παράσταση θα ανέβει στις αρχές Δεκεμβρίου 2016, στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα από την εταιρεία Θέαμα-Ακροπόλ και σε σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Τα ονόματα των συμπρωταγωνιστών και των υπόλοιπων συντελεστών θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις προσεχείς ημέρες, ενώ στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς-τραγουδιστές-χορευτές.

Όσο για την διάσημη τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε ήδη το νέο της τραγούδι και ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Θέα με τον Χρήστο Χολίδη, αξίζει να πούμε πως η χαρά και η ανυπομονησία είναι μεγάλε, μιας και αυτός ο ρόλος θα είναι ένα στοίχημα για εκείνη. Η Δέσποινα αυτήν την περίοδο ετοιμάζει το νέο της επαγγελματικό βήμα στην εστίαση στα βόρεια προάστια, παρουσίασε τη νέα της συλλογή ρούχων και το Madwalk και είναι έτοιμη για τα νέα της σχέδια…

Read More

And More