Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη δημόσια έξοδος της τραγουδίστριας μετά την διάρρηξη! [pics]

Μπροστά κοιτάει η Δέσποινα Βανδή μετά την άσχημη περιπέτεια που πέρασε εκείνη και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Πριν δύο εβδομάδες σχεδόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της έπεσαν θύματα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στη μεζονέτα τους στα νότια προάστια και τους πήραν χρήματα και κοσμήματα μεγάλη αξίας. Το σοκ που υπέστη το ζευγάρι ήταν μεγάλο όταν μπήκε σπίτι και συνειδητοποίησε τι είχε γίνει.
Τώρα, όμως, η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί να προχωρήσει και να αφήσει πίσω της την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε. Η παράσταση Mamma Mia στο θέατρο Ακροπόλ πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ μετά τα Χριστούγεννα πρόκειται να ανέβει και στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι τότε, όμως, δίνει τον καλύτερό της εαυτό για το αθηναϊκό κοινό! Το βράδυ της Τρίτης, μιας και δεν είχε παράσταση, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του καλού της φίλου και συνεργάτη, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον “Ράφτη Κυριών” στο Από Μηχανής Θέατρο.
Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες για την άσχημη εμπειρία: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που είναι δύσκολα τα πράγματα. Το πιο σοβαρό για μένα είναι που είναι καλά τα παιδιά μου και ο άντρας μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολα αλλά ας μην το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε να αντιμετωπίσει η οικογένεια που έχασε το παιδί της στα καλά καθούμενα, που δολοφονήθηκε για 20 ευρώ. Αυτές είναι πιο δύσκολες καταστάσεις. Αυτή ήταν, ναι, μια δύσκολη κατάσταση, αλλά εύχομαι σε κανέναν να μη συμβαίνει. Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ καν αυτό το πράγμα και όπως έγραψα, θεωρώ ότι όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει. Όπως και το αντίθετο, όταν κάνεις καλό και αυτό επιστρέφει».
Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, τόσο στο πλευρό της Demy, όσο και μαζί με τον πρωταγωνιστή της θεατρικής παράστασης, Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Για ακόμη μια φορά ήταν άκρως εντυπωσιακή, κάνοντας μια chic εμφάνιση, φορώντας ρούχα από την συλλογή που υπογράφει η ίδια!
Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες:
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Ζεράρ Μουλινό, επιφανής γιατρός, είναι παντρεμένος με την Υβόν ενώ παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με τη Σουζάν, σύζυγο του Ωμπέν. Ο Ωμπέν απατά τη Σουζάν με τη Ρόζα, σύζυγο του Μπασσινέ, φίλου του Μουλινό. Ο Μουλινό προκειμένου να μπορεί ανενόχλητος να ζήσει τον παράνομο έρωτά του, νοικιάζει από τον Μπασσινέ ένα διαμέρισμα το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως ραφτάδικο κι εκεί κανονίζει να συναντήσει τη Σουζάν. Όμως μόνο την ησυχία του δεν θα βρει!
Από το «αμαρτωλό» διαμέρισμα περνάνε νόμιμοι σύζυγοι και παράνομοι εραστές, μια πελάτισσα του πρώην ραφτάδικου η οποία επιμένει να της πάρει ο «ράφτης» Μουλινό μέτρα για το καινούριο της φόρεμα, η μητέρα της Υβόν, κυρία Αιγκρεβίλ, υποψιασμένη για τις πονηρές προθέσεις του γαμπρού της και φυσικά ο μπάτλερ του Μουλινό, Ετιέν, το πρόσωπο που θα ανακατώσει ακόμα περισσότερο τα νερά προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Στο έργο Ράφτης κυριών η φάρσα βρίσκει την πιο σπαρταριστή κι απολαυστική εκδοχή της. Γραμμένο στα τέλη του 19ου αιώνα αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγγραφέα και συνεχίζει από τότε τη λαμπρή του διαδρομή φτάνοντας μέχρι και σήμερα να καυτηριάζει με τόλμη και απίστευτο χιούμορ, συμπεριφορές και καταστάσεις που επιστρέφουν ξανά και ξανά. Ταχύς ρυθμός, ανατροπές, κοφτερές ατάκες, συνθέτουν ένα σύμπαν πικάντικο και κωμικό προσφέροντας μας άφθονο γέλιο. Το κλασσικό σκηνικό περιβάλλον της φάρσας με τις πόρτες έχει την τιμητική του.

Read More

And More