Δέσποινα Βανδή: Με σέξι μαγιό παρά την κακοκαιρία [pic]

Η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί όσο μπορεί να απολαμβάνει την θάλασσα, παρά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Η τραγουδίστρια ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες, στα προσωπικά της social media, όπου ποζάρει με μπικίνι ή ολόσωμο, τα οποία δείχνουν το πόσο τέλειες αναλογίες έχει.

Μετά την εντατική προπόνηση και το πρόγραμμα σωστής διατροφής που ακολουθεί, έχει κάθε λόγο να βγαίνει στην παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το Σάββατο, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα ολόσωμο κίτρινο μαγιό, γράφοντας χιουμοριστικά στην λεζάντα: “Όπου να ναι θα μας τα χαλάσει ο καιρός! Μέχρι τότε κολυμπάμε!”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου. Οι πρόβες τους έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρώτη συναυλία θα δοθεί στις 28 Ιουνίου, στο Θέατρο Βράχων.

Πρόβες!Προβες! Ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη μας συναυλία στο θέατρο Βράχων στις 28 Ιουνίου! @helenapaparizouofficial Ένα μεγάλο party!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More