Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Διασκέδασαν σε Πάριο – Βιτάλη! [pics]

Μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο με το Mamma Mia όσο και με το Rising Star, αλλά για τον αγαπημένο της Γιάννη Πάριο, βρήκε χρόνο η Δέσποινα Βανδή η οποία διασκέδασε μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και την παρέα τους, στην Ιερά Οδό!

Aγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες επισκέπτονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι την Ιερά Οδό για να ακούσουν τον Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη που καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους.

Αυτή την εβδομάδα διασκέδασαν στην Ιερά Οδό η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Βασίλη Τσιάρτα, τον Αργύρη Αγγέλου και την παρέα τους όπου απόλαυσαν εντυπωσιασμένοι το πρόγραμμα, σιγοτραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες και δεν σταμάτησαν να καταχειροκροτούν τους δύο καλλιτέχνες επί σκηνής.

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ο Γιάννης Πάριος με την αυθεντικότητά του, την τεράστια έκταση της φωνής του και τη ζεστή του σκηνική παρουσία παρέσυρε μουσικά για άλλη μια φορά και τον πιο απαιτητικό ενώ η Ελένη Βιτάλη, μια σπουδαία καλλιτέχνιδα σε μεγάλα κέφια και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με το κοινό έδωσε το δικό της παλμό στο πρόγραμμα με τη δύναμη των ερμηνειών της σε ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο. Αλλά και οι δύο μαζί επί σκηνής με τα εκπληκτικά ντουέτα τους, με μια τρυφερότητα σπάνια, σε τραγούδια που βασίζονται μόνο στη φωνή και στο συναίσθημα, που δεν χορταίνεις να τα ακούς, σε παλιές κλασικές επιτυχίες οι οποίες πλέον έχουν περάσει στο απυρόβλητο του διαχρονικού αποζημίωσαν με το παραπάνω το κοινό τους που δεν σταματούσε στιγμή να τραγουδάει μαζί τους και να χειροκροτεί.

Read More

And More